Heerlijk kersthumeur met bollen-op-pot

Heerlijk kersthumeur met bollen-op-pot

Heerlijk kersthumeur met bollen-op-pot
Wilt u vrolijk en relaxed de feestdagen in dan kunt u nu alvast leuke ideeën verzamelen! U verwacht het niet, maar groen in huis heeft een behoorlijk positief effect op ons gevoel van welzijn. Wees dus lief voor uzelf en zet gezellige bollen-op-pot in huis. Ze krikken niet alleen uw humeur op, ze houden u ook nog eens gezond! Groen helpt namelijk de luchtvochtigheid op peil te houden, tempert geluid en hitte en neemt stof en luchtvervuiling op. Tijd voor groene sfeerbrengers in een potje! Tulpen, hyacinten, ranonkels, irissen en blauwe druifjes hebben allemaal de kerstfactor en leiden u enthousiast de feestdagen door. Best knap, zo vanuit een potje...

Verschillend maar toch hetzelfde
Houdt u van eenheid maar niet van te netjes? Neem dan verschillende soorten bollen-op-pot van dezelfde kleur. Zet bijvoorbeeld witte tulpen, ranonkels en hyacinten in grijze potten. Samen met wat decoratiesneeuw en een houten kerstster beleef je de kerstdagen met een extra vrolijk gevoel.

Veel groen, groot effect
Blijf niet hangen bij een enkel bolletje-op-pot, maar ga voor veel. Hoe meer groen, hoe meer invloed het heeft op uw humeur. Neem eens een flink aantal hyacinten en doe ze apart van elkaar in doorzichtige glazen. Met zo veel vrolijkheid op tafel geniet u tot in de laatste uurtjes van de feestdagen. Gezelligheid kent geen tijd!

Zoek de zintuigen op
Wordt u blij van lekkere geuren en mooie kleuren? Geen enkel probleem! Gebruik bollen-op-pot die uw huis naar engeltjes doen ruiken. Witte blauwe duifjes (snap je het nog?) zijn daar een kei in. Zet deze geurende witte bloemetjes in hip gekleurde rode potten en de sfeer wordt zienderogen opgevrolijkt. Voilà, de kerst kan beginnen!