Vier de vrijheid met bloemen

Vier de vrijheid met bloemen

Op 5 mei vieren we onze vrijheid. Nadat we op 4 mei de doden van de Tweede Wereldoorlog hebben herdacht vieren we op 5 mei waar deze mensen voor gestorven zijn: onze vrijheid. Zelf kun je een extra feestelijk tintje aan jouw huis en tuin geven door prachtige bloemen en planten neer te zetten. Bij ons tuincentrum in 's-Gravenzande (Westland) kun je genoeg inspiratie op doen!

Vrijheid vieren met bloemen

  • Bloemen passen perfect bij speciale gelegenheden. Om jouw huis of tuin op te fleuren deze Bevrijdingsdag hebben we een paar tips op een rijtje gezet:
  • Een boeket tulpen: tulpen zijn de bloemen bij uitstek die met ons land geassocieerd worden. Om onze vrijheid te vieren is er niets mooier dan een boeket met witte, rode en oranje tulpen. Natuurlijk kun je in een tuincentrum ook tulpen op pot kopen, wanneer ze dan uitgebloeid zijn kun je de bollen weer in je tuin planten.
  • Witte rozen: rozen zijn speciale bloemen, ze betekenen verschillende dingen afhankelijk van hun kleur, maar wit wordt over het algemeen geassocieerd met vrede en onschuld, maar ook met afscheid. Daarom kun je deze bloemen ook in een boeket verwerken voor de Dodenherdenking.
  • Zet een kleurige Buddleja in je tuin: vlinders staan ook symbool voor vrijheid en daarnaast zorgen ze ook voor een fleurig uitzicht. Dus waarom zou je niet deze mooie, kleurrijke beestjes naar je tuin lokken met de prachtige bloemen van deze vlinderstruik.

Meer fleurige inspiratie nodig?

Voor meer fleurige inspiratie kun je altijd langskomen in ons tuincentrum in 's-Gravenzande (Westland). Met een heel tuincentrum vol planten en bloemen vind je genoeg inspiratie voor fleurige decoratie op deze speciale dag!