Kerstmarkt Den Haag

Een gezellige kerstmarkt in de omgeving van Den Haag bezoeken? Kom dan naar Tuincentrum De Carlton. Rond de kerstdagen krijgt u bij ons volop de mogelijkheid om inspiratie op te doen. Bent u op zoek naar een mooie (kunst)kerstboom, kleurrijke verlichting of kerstversiering volgens de nieuwste trends? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kerstversiering kopen op onze kerstmarkt nabij Den HaagLemax op de kerstmarkt dichtbij Den Haag

Dit jaar eens goed uitpakken met Kerst? Of misschien houdt u het liever subtiel? In beide gevallen moet u zeker eens langskomen op onze kerstmarkt in de buurt van Den Haag. Wij doen elk jaar ons best om onze kerstcollectie op een leuke manier voor u neer te zetten. Natuurlijk doen we dit volgens de nieuwste kersttrends. De Scandinavische kersttrend wordt bijvoorbeeld steeds populairder. Bij deze trend wordt er veel gewerkt met de kleuren blauw en wit. Maar ook de klassieke Kerst blijft populair: rood, groen en warme verlichting. Een trend die ook in opkomst is, is de botanische Kerst. Hierbij staat de natuur centraal. Natuurlijk hoeft u niet per se voor één trend te gaan. Het is ook leuk om allerlei verschillende trends met elkaar te combineren. Kom gerust even langs, zodat u een kijkje kunt nemen in ons brede assortiment:

  • Kerstverlichting voor binnen en buiten
  • Kerstballen
  • Kerstboompieken
  • Slingers
  • Kerststallen
  • Beelden en knuffels van dieren
  • Kerststukjes
  • Nog veel meer soorten kerstversiering; bekijk ons volledige kerstassortiment tijdens onze kerstmarkt in Den Haag

Ook voor een breed assortiment Lemax kersthuisjes en poppetjes bent u bij ons aan het juiste adres. De sfeer is altijd goed en onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. 

Een kerstboom kopen op onze kerstmarkt dichtbij Den Haag

Tijdens onze kerstmarkt vindt u in ons tuincentrum in de buurt van Den Haag ook een kerstbomenbos. Hier kiest u een prachtige echte kerstboom of kunstkerstboom uit. Er gaat natuurlijk niks boven de heerlijke geur van een echte kerstboom. Natuurlijk verkopen we de populaire Nordmann-spar. De takken van deze spar zijn mooi breed en de naalden vallen nauwelijks uit en prikken niet. De Nordmann-spar ruikt ook nog eens heel lekker. Bent u op zoek naar iets goedkopers? We hebben ook allerlei andere sparren in de aanbieding, zoals bijvoorbeeld de traditionele groene spar. De kleur van deze boom is prachtig en hij ruikt heerlijk. Nadelen van deze spar is dat de naalden snel uitvallen en erg scherp zijn. Als u dit jaar een bijzonder effect wilt creëren, dan moet u zeker even naar onze Servische spar of zilverspar kijken. De Servische spar staat bekend om zijn magische blauwe gloed en de zilverspar heeft juist een mooie zilveren gloed. Natuurlijk hebben we ook kunstkerstbomen in allerlei kleuren in de aanbieding. Versier uw kerstboom met mooie kerstversiering van onze kerstmarkt in de buurt van Den Haag.

Bezoek onze kerstmarkt in de buurt van Den Haag

Kom tegen het eind van het jaar eens langs op de kerstmarkt van Tuincentrum De Carlton dichtbij Den Haag! We zijn zeven dagen per week geopend. Volg ook onze tuinblog voor tuinadvies in elk seizoen.