Kerstboom Den Haag

Kerstboom kopen dichtbij Den Haag? Kom langs bij Tuincentrum De Carlton. Hier koopt u zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen van een goede kwaliteit. Meer weten over welke soorten sparren er bestaan? Onze deskundige medewerkers geven u graag advies.

Welke kerstboom koopt u bij ons tuincentrum nabij Den Haag?Kerstboom kopen op onze kerstmarkt dichtbij Den Haag?

Er gaat niks boven die heerlijke dennengeur van een echte kerstboom! Het brengt u meteen in de kerststemming. Bij Tuincentrum De Carlton koopt u verschillende soorten kerstbomen. Welke spar past het best bij uw huiskamer in de omgeving van Den Haag? Wij verkopen:

  • Nordmann-sparren
  • Groene sparren
  • Blauwsparren
  • Scandinavische sparren
  • Natuurlijke kunstkerstbomen
  • Kunstkerstbomen in verschillende kleuren

De Nordmann-spar is misschien wel de populairste kerstboom, maar het is geen goedkope boom. De Nordmann-spar is mooi breed en vol en de naalden vallen nauwelijks uit en prikken niet. Bent u op zoek naar een kerstboom die in een wat kleinere woonkamer in de buurt van Den Haag past? Dan is de Nordmann-spar misschien niet zo geschikt. Deze bomen zijn namelijk erg breed van onder. De groene spar is al jaren populair in Nederland. De kleur is erg mooi en de boom geurt heerlijk. Nadelen van deze boom zijn dat de naalden snel uitvallen en erg scherp zijn. De vorm is grillig. Bent u op zoek naar een boom met een originele kleur? De zilverspar heeft een magische zilveren gloed en de naalden prikken niet. De boom is goed te snoeien. Ook de Servische spar heeft een bijzondere kleur. Deze kerstboom is namelijk groen met een blauwe gloed. We verkopen deze kerstbomen in verschillende maten. Meer weten? Kom kerstbomen bekijken in ons Tuincentrum nabij Den Haag.

Kunstkerstbomen kopen nabij Den Haag

Heeft u geen zin in gedoe met uitvallende naalden of wilt u uw kerstboom kunnen hergebruiken? Bekijk dan onze prachtige kunstkerstbomen. We verkopen kunstkerstbomen die PVC naalden hebben voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Om deze kerstbomen te maken worden mallen gebruikt van echte kerstboomtakken. Maar misschien vindt u een gekleurde kerstboom leuker. Kies bijvoorbeeld voor rood, wit, roze of blauw. U koopt bij ons ook kerstverlichting en –versiering waarmee u uw kerstboom en huis in de omgeving van Den Haag prachtig kunt versieren.

Kom een kerstboom kopen in de buurt van Den Haag

Heeft u interesse in onze prachtige kerstbomen? Kom dan snel langs bij ons tuincentrum in de buurt van Den Haag en koop ook zo’n mooie echte kerstboom of kunstkerstboom. We zijn zeven dagen per week geopend. Op onze tuinblog vindt u meer informatie over kerstbomen, zoals tips bij het kopen van een kerstboom.