Barbecue Den Haag

Dol op de barbecue nabij Den Haag? U heeft groot gelijk. Want wat is er heerlijker dan op een warme en zwoele zomeravond in het gezelschap van dierbaren een sparerib klaar te maken op de bbq? Maar zo’n heerlijke sparerib staat of valt natuurlijk wel met het gebruik van de juiste barbecue. En laten wij in ons tuincentrum De Carlton nu juist een groot assortiment barbecues hebben staan. Nu vraagt u zich wellicht af: “Tuincentrum, hebben ze daar tegenwoordig ook barbecues?” Jazeker, want wie graag in de tuin zit, houdt meestal ook van barbecueën.

Een barbecue kiezen nabij Den HaagBarbecue kopen in de buurt van Den Haag?

In ons tuincentrum nabij Den Haag vindt u barbecues in vele soorten en maten. En uiteraard verkopen wij ook alle benodigde barbecue accessoires. Omdat u natuurlijk nog jaren plezier van uw aankoop wilt hebben is het belangrijk om een exemplaar te kiezen wat bij u past. Onze medewerkers kunnen u daarom helpen bij het maken van een keuze door met u mee te denken. Zo ontdekt u vanzelf welke van onze diverse type bbq het meest geschikt is voor u en uw tuin. U heeft bij ons de volgende keuzemogelijkheden:

Ons assortiment barbecues

Het grote voordeel van een houtskoolbarbecue is het resultaat: mals vlees met een heerlijke rooksmaak. En van dit type barbecue hebben wij een ruime sortering. Eén van onze topmerken is bijvoorbeeld Weber. Van dit merk verkopen wij overigens ook gasbarbecues. Dit type barbecue is ideaal voor iedereen die met enige regelmaat een stukje vlees op de barbecue legt. U verspilt geen tijd met briketten, u zet hem aan en klaar is kees. Houdt u van barbecueën maar heeft u geen zin in moeilijk gedoe? Kies dan voor een handige en eenvoudig te bedienen elektrische barbecue. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken en u kunt beginnen. Natuurlijk heeft u ook een paar goede tuinmeubelen nodig om uw barbecuefeestje compleet te maken. Ook deze koopt u bij De Carlton!

Barbecue kopen kom langs in onze winkel nabij Den Haag

Bent u benieuwd naar onze collectie barbecues nabij Den Haag? Kom deze dan bekijken in onze winkel aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0174 – 412997. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Ons adres is info@decarltontuincentrum.nl.