Luchtzuiverende kamerplanten

Heeft u al een luchtzuiverende kamerplant in huis? Of wellicht op uw kantoor? Bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande hebben we allerlei soorten luchtzuiverende kamerplanten, onder andere van het merk Air So Pure. Luchtzuiverende kamerplanten zijn niet alleen erg mooi, ze zorgen er ook nog eens voor dat de lucht in huis wordt gezuiverd. Een luchtzuiverende kamerplant komt dus zeker van pas in huis én op kantoor. Bent u ook benieuwd naar ons assortiment? Kom dan eens langs ons tuincentrum! We hebben nog veel meer soorten kamerplanten, waaronder bloeiende kamerplanten. Meer weten over luchtzuiverende kamerplanten? Lees dan snel verder. 

Luchtzuiverende kamerplant_De Carlton

Wat is Air So Pure?

Bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande hebben we diverse luchtzuiverende kamerplanten van het merk Air So Pure. Maar, wat is Air So Pure nou precies? Air So Pure omvat een groep planten waarvan de gezonde effecten wetenschappelijk bewezen zijn. De aanwezigheid van deze planten die de lucht zuiver maken zorgt voor gezonder en prettiger wonen/ werken en daardoor voor meer welzijn en productiviteit en minder ziekteverzuim. Om die reden is een plant op kantoor ook erg efficiënt. 

  • Schadelijke gassen worden geneutraliseerd door ze op te nemen en af te breken;
  • Het maakt de lucht gezonder doordat CO2 effectief wordt omgezet in zuurstof;
  • Het verbetert de luchtvochtigheid door zijn regulerende verdampproces.

Meer weten over Air So Pure? Neem dan een kijkje op de Air So Pure website. Komt u binnenkort ook naar ons tuincentrum in 's-Gravenzande om ons aanbod aan Air So Pure planten te bekijken? 

Luchtzuiverende kamerplanten_De Carlton

Populaire luchtzuiverende kamerplanten

Zou u ook graag een luchtzuiverende kamerplant willen aanschaffen, maar weet u nog niet zo goed welke? U kunt in ons tuincentrum kiezen uit diverse soorten en maten. Hieronder vindt u een overzicht van populaire luchtzuiverende kamerplanten van dit moment:

  • Calathea: de Calathea kenmerkt zich door de prachtige tekening van het blad en de rijke keuze in bladvormen, van rond en ovaal tot lancetvormig. Deze plant heeft niet alleen luchtzuiverende eigenschappen, maar leeft ook op een unieke manier met u mee dankzij een dag- en nachtritme. Deze kamerplant is een echte blikvanger in uw interieur. 
  • Spathuphyllum: de Spathiphyllum wordt ook wel Lepelplant genoemd. De Lepelplant is een populaire luchtzuiverende kamerplant, hij zal prachtig in huis staan. De plant heeft ook nog eens mooie witte bloemen. De plant krijgt sinds een paar jaar extra aandacht door de NASA Clean Air Study. Deze had als doel schone lucht in ruimtestations te onderzoeken en de Lepelplant kwam naar voren als bovengemiddeld luchtzuiverend. Een ideale luchtzuiverende plant dus!

  • Dracaena: met de Dracaena haalt u pas echt een tropische sfeer in uw huis. De plant is behalve in de groene marginata variant ook leverbaar als bicolor. Deze plant met goudkleurige bladeren geeft uw interieur net weer een ander accent. Het is ook erg leuk om deze plant met een mooie pot te combineren. 

Luchtzuiverende kamerplanten_De Carlton

Luchtzuiverende kamerplant kopen in 's-Gravenzande

Kom voor mooie luchtzuiverende kamerplanten naar Tuincentrum De Carlton in s'-Gravenzande. Woont u in de buurt van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan zeker eens langs! Mocht u vragen hebben over ons assortiment, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten