Riverdale

Met woonaccessoires voor het gehele huis is Riverdale de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche. De basiscollectie wordt drie keer per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen volgens de laatste mode trends. De designers van Riverdale maken daarbij gebruik van wisselende materialen, vormen en kleuren en bieden daarmee verassende ontwerpen om het huis steeds een fashionable uitstraling te geven. Daarnaast hebben we elke maand een Monthly Must Have! Deze kunt u hieronder vinden.

Monthly Must Have

OE LA LA! Deze roomspray's Vogue zijn het totaalplaatje van beauty. Het sierlijke flesje heeft een fashionable print. Ga je voor het flesje in roze, groen of zwart gecombineerd met goud? Deze roomspray betovert, verwondert en verleidt. Ze zijn een juweel voor iedere kamer en het perfecte cadeau dat vrouwelijkheid doet uitstralen.

Riverdale_Tuincentrum de Carlton

Fashionable Living

Woonaccessoires van Riverdale zijn er voor:

  • de woonkamer of living
  • de keuken
  • de badkamer
  • de slaapkamer
  • en zelfs buiten voor het terras of in de tuin!

Bij De Carlton Tuincentrum treft u steeds de laatste fashionable trends van Riverdale! Zo hebben wij nu een prachtige collectie aan servies en bestek. En niet zomaar servies en bestek, met deze collectie van Riverdale kun je oneindig mixen & match'en. Kies een basiskleur en varieer met leuke glazen, borden en andere accessoires in een leuke, opvallende kleur. Bent u op zoek naar iets totaal anders? Kies dan eens voor gouden bestek, dat wordt zeker opvallen tijdens het volgende diner!

Riverdale - De CarltonRiverdale - De CarltonRiverdale - De Carlton

 

   

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau