Bloembollen

Bent u een fervent tuinier en bent u op zoek naar een ruim aanbod bloembollen in Zuid-Holland? Kom dan eens een kijkje nemen bij tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande!

Voorjaarsbollen bij De Carlton in 's-Gravenzande

Bij ons in het tuincentrum in 's-Gravenzande vindt u een ruim aanbod bloembollen, zoals voorjaarsbollen en zomerbollen. Voorjaarsbollen kunt u planten tussen oktober en november en zomerbollen kunt u het best tussen april en mei, net na de vorstperiode planten. Bloembollen geven u de vrijheid, zet ze in de volle grond, plant ze in een pot of liever binnen in huis? Het kan allemaal! Een bekende voorjaarsbol is de narcis, narcissen kunnen in de grond blijven zitten waarna ze het volgende jaar in veelvoud weer zullen opkomen. Tulpen en hyacinten zijn voorjaarsbollen waar u maar één seizoen van kunt genieten. Botanische bloembollen zoals de blauwe druif, narcissen tête-a-tête en minitulpen zijn ook verkrijgbaar bij ons in het tuincentrum in 's-Gravenzande.

Zomerbollen kopen in 's-Gravenzande

Anemonen, dahlia's en gladiolen zijn éénjarig zomerbollen die uw tuin zullen laten stralen. De bollen kunnen droog worden bewaard zodat u ze een jaar later weer kunt planten. U kunt voorjaarsbollen in het najaar kopen en ze zelf planten zodat u in de vroege lente kunt genieten van de uitgekomen bloemen. Ook verkopen wij bloembollen kant-en-klaar op pot.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Zelf kweken