Tuinverlichting

Om de tuin, balkon of het terras echt tot leven te brengen, hebben wij een groot assortiment buitenverlichting. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kunt u de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin of het balkon.

Soorten tuinverlichting

Wij hebben verlichting van diverse materialen: kunststof, steen, koper, aluminium en RVS . Lampen met of zonder bewegingssensor, led verlichting of lampen op zonne-engergie, uit 220 V of zwakstroom. Voor ieder de gewenste verlichting!

Verlichting tegen inbraak

Naast het esthetische deel van verlichting in de tuin is er nog een ander nuttig doel, namelijk inbraak preventie.Uit politieonderzoek is gebleken dat een goede verlichting om het huis de kans op een inbraak verkleint. Licht zet de inbreker namelijk in het zicht, dat is voor hem ongewenst. Ook als u niet thuis bent kunt u met tijdschakelaars regelen dat er zodra het donker is verlichting is om en in het huis. Of nog makkelijker, milieuvriendelijk en veilig kies voor lampen met een bewegingsmelder.

In onze winkel hebben we onder andere verlichting van de merken Luxform en O'Daddy. Kom eens langs er is keuze genoeg, klik hier voor onze openingstijden.