Mandwerk

Ook mandwerk dient uitstekend als bloem- of plantenpot buiten. De gevlochten structuur zorgt meestal voor een romantische uitstraling. Zet manden gevuld met prachtige bloemen op de tuintafel voor gezelligheid. Hang manden met tuinplanten op in een boom of aan een standaard voor een stralend aanzicht. Mandwerk koopt u bij Tuincentrum De Carlton in alle kleuren en maten. Combineer merdere tuinplanten samen in een grote mand of plaats meerdere kleine manden bij elkaar in een hoek. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Zorg ervoor dat er gaatjes in het plastic zitten, hierdoor kan het overtollige (regen)water makkelijk weglopen. Sommige manden met plastic aan de binnenkant hebben geen afvoermogelijkheid. Hierdoor kunnen planten onderwater komen te staan. Wortels kunnen dan gaan rotten waardoor de plant afsterft. Om dit te voorkomen, prikt u gaatjes in het plastic.

Mandwerk - De Carlton

Hangmand

U herkent een hangmand aan een hengsel aan de bovenkant. Met dit hengsel hangt u de mand eenvoudig in een boom of aan een standaard. Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden. Wandmanden hebben een speciaal ophangsysteem zodat deze manden aan de muur kunnen hangen. Het welbekende vlechtwerk wordt tegenwoordig ondersteunt door innovatieve materialen. Een nieuw toegepast materiaal is salim en zeegras, dit wordt vaak versterkt door een metalen frame. Een zogenoemde draadmand heeft u vast wel eens ergens zien hangen.  

Mandwerk - De Carlton

Koop mandwerk bij De Carlton

Heeft u een tuinplant die wel een nieuw 'huisje' verdient? Koop nu uw mandwerk bij tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande en laat uw tuinplant en uw tuin stralen. Mandwerk brengt sfeer, warmte en knusheid in uw tuin. Hang uw manden op of zet ze bij elkaar voor een gezellige uitstraling. Kom langs in ons tuincentrum om ons grote aanbod te ervaren. Heeft u geen tijd om langs te komen maar heeft u wel vragen over mandwerk? Bel of mail ons en wij helpen u graag verder!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie