Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten staan bekend om naast hun groen prachtige bloemen en kleuren met zich mee te dragen. Bij Tuincentrum De Carlton zult u een breed assortiment aan diverse soorten bloeiende kamerplanten vinden. Wat is uw lievelingskleur? Er is een grote kans dat in deze kleur een mooie bloeiende kamerplant aanwezig is in ons tuincentrum. De mogelijkheden zijn eindeloos. Komt u ook langs Tuincentrum De Carlton om een bloeiende kamerplant uit te kiezen? Onze medewerkers helpen u maar al te graag!

Populaire bloeiende kamerplanten

Bent u op zoek naar een bloeiende kamerplant? Of weet u eigenlijk nog niet zoveel over bloeiende kamerplanten en welke soorten er precies allemaal zijn? Om u wat inspiratie op te laten doen heeft Tuincentrum De Carlton hieronder een aantal populaire soorten voor u op een rijtje gezet:

  • Geranium: iedereen kent de uitspraak ‘achter de Geraniums zitten’ wel. Maar, tegenwoordig hoef je helemaal niet oud te zijn om achter de Geraniums te zitten! Deze plant is tegenwoordig namelijk zeer populair vanwege haar mooie bloemen en ook nog eens makkelijk te verzorgen. Zet de Geranium op een lichte plaats in huis, daar gaat ze mooi van bloeien. Geef regelmatig wat water en haal de uitgebloeide bloemen weg, dan blijft deze vrolijke kamerplant nieuwe aanmaken.

Geranium_Tuincentrum De Carlton

  • Begonia: de begonia is een wat kleinere kamerplant, die heel groots is in kleur. U kunt de Begonia het beste plaatsen op een lichte standplaats. Zorg ervoor dat de potkluit niet uitdroogt, en geef de plant regelmatig water. Om de plant lang goed te houden is een keer per drie weken plantenvoeding noodzakelijk. Het loont ook om de uitgebloeide bloemetjes of oud blad voorzichtig te verwijderen. Het is leuk om meerdere kleuren Begonia’s met elkaar te combineren!
  • Cymbidium: het mooie aan het uiterlijk van de Cymbidium kamerplant is dat deze lange smalle bladeren heeft en lange takken heeft met mooie kleurrijke bloemen. Deze bloeiende kamerplant is onder andere verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, geel, groen, roze en rood. U kunt deze plant het best op een lichte plaats neerzetten, maar direct zonlicht moet wel worden vermeden. Bijzonder is dat Cymbidium, in tegenstelling tot de meeste orchideeën, geen luchtwortels heeft, maar een kluit én dat het een begerenswaardige, sterke seizoen plant is, die alleen verkrijgbaar is in het najaar en de winter. 

Cymbidium_Tuincentrum De Carlton

Bent u ook enthousiast geraakt van deze bloeiende kamerplanten? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Bloeiende kamerplanten fleuren uw interieur in no time op. Niet alleen in de woonkamer, maar ook bijvoorbeeld in de keuken worden bloeiende kamerplanten steeds meer populair. De kamerplanten kunt u vinden in ons tuincentrum in ’s-Gravenzande. Bent u nou ook benieuwd naar onze andere soorten kamerplanten? Neem dan alvast een kijkje bij onze groene kamerplanten en cactussen.

Bloeiende kamerplant kopen in 's-Gravenzande

Weet u al welke bloeiende kamerplanten mooi zou staan in uw interieur? Kom eens langs Tuincentrum De Carlton om ons gehele aanbod te bekijken. We hebben in ons tuincentrum zeer veel mooie kamerplanten staan. Naast de bloeiende kamerplanten hebben we bijvoorbeeld ook groene kamerplanten en luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure. Naast planten voor binnen hebben we natuurlijk ook vele tuinplanten, om ook uw tuin op te fleuren. Kom dus gezellig langs Tuincentrum de Carlton! Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten