Groene kamerplanten

Heeft u al een mooie groene kamerplant in huis? Bij Tuincentrum De Carlton hebben we een divers aanbod aan allerlei soorten groene kamerplanten. Groene kamerplanten zijn er in groot en in klein. Zo kunt u er voor kiezen om een lege hoek in uw woonkamer op te vullen met een grote kamerplant, of op tafel een kleine groene kamerplant neer te zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Komt u ook langs Tuincentrum De Carlton om een mooie groene kamerplant uit te kiezen? Onze medewerkers helpen u maar al te graag!

Groene kamerplanten_Tuincentrum De Carlton

Makkelijke groene kamerplanten

Heeft u nou niet zulke groene vingers, maar wilt u toch graag wat meer groen in uw huis aanbrengen? Dat is geen probleem! Er zijn namelijk diverse soorten groene kamerplanten die helemaal niet zoveel verzorging nodig hebben. Tuincentrum De Carlton heeft er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Zamioculcas: deze groene kamerplant ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens toepasbaar in vrijwel elk interieur. Hij heeft hele mooie blaadjes die op een lange steel staan die heel fris groen maar ook diep donkergroen kunnen zijn. Het is een heel erg makkelijke kamerplant. Zo stelt hij weinig eisen en heeft alleen regelmatig wat water nodig. Daarnaast heeft de plant af en toe een beetje licht nodig. Vermijd wel direct zonlicht, anders kan de plant beschadigen.
  • Sansevieria: deze super bekende groene kamerplant, ook wel vrouwentong genoemd, is ook een zeer makkelijke plant om te verzorgen. Wat leuk is aan deze plant is dat deze heel goed te combineren is met andere planten. Daarnaast past de Sansevieria net als de Zamioculcas vrijwel in elk interieur. De plant komt oorspronkelijk uit de woestijn, wanneer u een keertje water vergeet te geven heeft dit dus niet meteen ernstige gevolgen.
  • Pannenkoekenplant: een groene kamerplant die ook in dit rijtje thuis past is de Pannenkoekenplant. Een super populaire groene kamerplant, en dat is ook niet zo gek. Wat belangrijk is bij deze plant is dat hij op een plek staat met indirect zonlicht, dus niet in de volle zon, want dan worden de bladeren geel. Daarnaast is het belangrijk om deze plant niet teveel water te geven. Wanneer de plant teveel water krijgt, zullen de blaadjes gaan uitvallen.

Ook al heeft u dus geen groene vingers, het is alsnog leuk om deze groene kamerplanten in huis te hebben! Deze kamerplanten kunt u vinden in ons tuincentrum in ’s-Gravenzande. Bent u nou ook benieuwd naar onze andere soorten kamerplanten? Neem dan alvast een kijkje bij onze bloeiende kamerplanten en cactussen.

Groene kamerplanten_Tuincentrum De Carlton

Groene kamerplant kopen in ’s-Gravenzande

Weet u al welke groene kamerplanten u zou willen hebben? Kom eens langs Tuincentrum De Carlton om ons gehele aanbod te bekijken. We hebben in ons tuincentrum zeer veel mooie kamerplanten staan. Naast de groene kamerplanten hebben we bijvoorbeeld ook bloeiende kamerplanten en luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure. Naast planten voor binnen hebben we natuurlijk ook vele tuinplanten, om ook uw tuin op te fleuren. Kom dus gezellig langs Tuincentrum de Carlton! Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten