Barbecues

Woont u in de omgeving Naaldwijk,  Hoek van Holland, Maassluis of ergens anders dichtbij ons tuincentrum in 's-Gravenzande en bent u net als wij gek op barbecueën? Breng dan eens een bezoek aan tuincentrum De Carlton. 

In ons tuincentrum vindt u een houtskool-, gas- en elektrische barbecues en onze tuinspecialisten zijn net zo dol op barbecueën als tuinieren, dus ook voor een goed advies bent u van harte welkom. Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie zomerse avonden kunt genieten van een heerlijke barbecuemaaltijd. 

Houtskool barbecues

De echte authentieke barbecuesfeer in uw tuin in Naaldwijk, Monster of  's-Gravenzande bewerkstelligd u natuurlijk alleen met een goede houtskoolbarbecue! De vreugde die veel mensen al voelen bij het aansteken van de barbecue en de geur en smaak van de smeulende briketten is met een gas- of elektrische barbecue niet te evenaren. In ons assortiment vindt u daarom ook een ruim aanbod houtskoolbarbecues van bijvoorbeeld Weber, maar er zijn ook goedkopere brikettenbarbecues beschikbaar. 

Gasbarbecues

Bent u een frequente barbecueër die graag snel aan tafel gaat met een heerlijk mals stukje barbecuevlees? Dan is een gasbarbecue voor u wellicht een betere keuze, snel warm, weinig schoonmaakwerk en toch heerlijk buiten eten! In ons tuincentrum in 's-Gravenzande vindt u de beste gasbarbecues en buitenkeukens van merken zoals Weber! Ook alle benodigde barbecueaccessoires, zoals een gasfles of gasdrukregelaar hebben wij standaard voor u op voorraad.

Elektrische barbecues

Een elektrische barbecue biedt u misschien de minst spannende barbecue-ervaring maar wel het meeste gebruiksgemak. Elektra is bij u thuis vast nooit op en ook binnen of op een balkon barbecueën kan met een elektrische barbecue. Ook barbecues op elektra koopt u bij tuincentrum De Carlton in s'-Gravenzande.

Een barbecue kopen in de gemeente Westland?

Woont u in de gemeente Westland en wilt u een barbecue gaan kopen kom dan zeker eens naar ons tuincentrum in 's-Gravenzande. Onze medewerkers voorzien u graag van een goed advies en zoals hierboven beschreven hebben wij voor iedere barbecueër wel een passende oplossing. Weten waar u ons kunt vinden? Klik dan hier voor de adres- en contactgegevens